کــــــــــــــــــــازرون 90

ساخت وبلاگ
امسال کازرون 90 را در 10 بخش بررسی کردم. انشاالله که مفید فایده باشد:

1- انتخابات

2- شعارهای توخالی

3- پریشان و محیط زیست

4- عزل و نصبها

5- تعرفه برق

6- میراث فرهنگی

7- همایشها

8-ورزش

9-امنیت

10-متفرقه
سال 90 را می توان سال میراث فرهنگی و محی زیست نامید و یا از نظر سیاسی سال انتخابات. سالی پر از شور و گرمی. میخواهیم این بار همچون سال گذشته، نگاهی بیندازیم به حوادثی که در طول سال 90 در کازرون گذشت: 1-انتخابات: سال 90 از همان ابتدا با بحثهای انتخاباتی و نشستهای عیدانه نامزدهای احتمالی انتخابات مجلس و بالاخره حول این مساله شروع شد. مسالهای که ابتدا و میانه و انتهای سال ،گرمی و حرارت خاصی به جامعه داد. با این بحثها وارد سال شدیم و با پایان گرفتن انتخابات و معرفی نماینده مجلس نهم مردم کازرون در مجلس شورای اسلامی سال را نیز پایان بردیم. هرچند انتخابات تمام شد اما حواشی آن هنوز ادامه دارد و درست از همان روز پایان انتخابات تلاشهای انتخاباتی مجلس آینده نیز شروع شد. شاید اولین حرکت انتخاباتی نمایندگان فارس به صورت رسمی را در روز 20 فروردین با انتشار نامه آنان به رئیس جمهور در اعتراض به پایین بودن بودجه عمرانی استان دانست. نامهای که پس از ابراز گلایه ائمه جمعه به خصوص آیتا... ایمانی در اولین خطبه نمازجمعه سال 90 شیراز و تهدید به افشاگری ایشان نوشته شد و نماینده کازرون جزء معدود نمایندگان فارس بود که این نامه را امضا نکرد. روز بعد نیز نامه دیگری از سوی نمایندگان فارس به مقام معظم رهبری نوشته شد که در آن به ابلاغ دولت مبنی بر عدم آلایندگی پارس جنوبی اعتراض کرده بودند. نماینده کازرون جزء امضا کنندگان این نامه بود.

شاید اولین حرکت رسمی نامزدهای انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی را بتوان در پیادهروی خانوادگی در اردیبهشت ماه دانست. پیادهروی خانوادگی که به کرکری خواندن بین دو نامزد احتمالی انجامید و هر دو دست به جیب شدند. 

همچنین شروع به ساخت ساختمانهای جدید مرکز آموزش عالی کازرون در فروردین 90 و تلاش برای دانشگاه شدن آن که در آبان ماه به دانشگاه تبدیل شد و همچنین فعال شدن تونل محرم پس از وعده و وعیدهای بسیار یکی از نامزدهای انتخابات را شاید بتوان از جمله فعالیتهای انتخاباتی دانست.

با همه اینها بالاخره به انتخابات نزدیک میشویم و اولین گامهای انتخابات با انتخاب هیات اجرایی در روز 7 دی ماه شروع میگردد. 9 دی پس از نامنویسی نامزدها معلوم میشود که 14 نفر برای رقابتهای انتخاباتی وارد گود شدهاند. 10 روز بعد در بررسی اولیه توسط هیات اجرایی تنها صلاحیت 8 نفر تایید میگردد. دوم بهمن هیات نظارت بر انتخابات شورای نگهبان در بررسی اولیه خود صلاحیت 5 نفر را تایید میکند. 4 روز بعد سیروس که تایید صلاحیت شده است اعلام میکند که حوزه انتخابیه خود را از کازرون به شیراز منتقل کرده است. روز 22 بهمن شورای نگهبان بالاخره تایید صلاحیت10نفر اعلام میکند، تا با یکدیگر بر سر نمایندگی مجلس به رقابت برخیزند.

بهمن به رژه نامزدهای انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی بدل شده و نامزدها با طرفدارانشان در راهپیمایی شرکت نمودهاند. و این آغاز رقابت است. هرچند از ابتدای سال همه نامزدهای احتمالی با شرکت در مراسمهای مختلف از مراسمهای ملی-مذهبی گرفته تا ختمها، تا ارسال پیامک به تلفنهای همراه و ایمیل و گذاشتن نظر بر وبلاگها و سایتهای شهروندان به مناسبتهای مختلف ملی- مذهبی یا حتی بیمناسبت اقدام به تبلیغات زودهنگام کرده بودند اما اکنون وارد فاز دیگری از تبلیغات زودهنگام خود شدند.

اسفند زمان تبلیغات شروع شد و صبح 5 اسفند شهر مملو  از اقلام تبلیغاتی نامزدها گردید و شب همان روز شهر بسیار شلوغ شد به خصوص در مرکز شهر. عبور و مرور به کندی صورت میگرفت. حضور بعضی بانوان بدحجاب برای تبلیغ، صدای مردم و بعضی مسئولین را درآورد و منجر به این شد که امام جمعه در خطبههای نمازجمعه ابراز تنفر خود را از سوءاستفاده تبلیغاتی از جنس زن اعلام کرد. و این شد که در روزهای بعد صدای اعتراض بعضی از نامزدها هم درآمد و نیروی انتظامی توانست تعدادی از زنان ودختران بد حجاب را  بازداشت نماید.وبعد شایع شد که اینها از جای دیگر آمده اند تا از این موقعیت سوء استفاده نمایند. پخش سیدیهای حاوی توهین و تهمت باعث شد تا نیروی انتظامی دست به کار شود و تعدادی دیگر را در این زمینه بازداشت نماید. این بازداشتها به این جا ختم نشد و با کمک نامزدها و طرفداران آنها که متخلفین و برهمزنندگان امنیت را با شعارهای مرگ بر منافق از خود میرا ندند ،عدهای نیز که قصد برهم زدن اوضاع و ایجاد درگیری بین طرفداران نامزدهای را داشتند توسط نیروی انتظامی بازداشت شدند. اما شلوغی شهر به خصوص در شبهای پایانی نیروی انتظامی را بر آن داشت تا خیابانهای منتهی به مرکز شهر را ببندد.  

این انتخابات، بینظیر بود. از این جهت که هیچگاه شهر این همه شلوغی را به یاد ندارد. شلوغیهایی که احتمال درگیری در آن بسیار زیاد بود اما به همت نیروی انتظامی و کمک مردم اگر درگیری نیز بوجود میآمد سریع برطرف میشد. اما با این وجود سطح تخلفات تبلیغاتی و انتخاباتی در آن بسیار بالا بود.  میزان حضور مردم در پای صندوقهای رای در کازرون نیز از اعجابهای این انتخابات به شمار میآید. در پایان دکتر شاهین محمدصادقی با رای قاطع وبا فاصله قریب   دوازده هزار رای با نفر دوم ، به عنوان نماینده مردم کازرون انتخاب شد که در همان روز دکتر غریب فاضلنیا، نامزد رد صلاحیت شده و همچنین مهندس بادآهنگ رقیب سابق و حامی رقیب محمدصادقی در دوره اخیر به محمدصادقی تبریک گفتند. دهقان ناصرآبادی که با اختلاف قریب دوازده هزار رای نفر دوم شد ولی در عین حال دست به شکایت زده است.در حالی که در دوره قبل خودش با اختلاف حدود هزار هشتصد رای از محمد صادقی پیشی گرفت وراهی مجلس شد و محمدصادقی  در اولین نطق خود پس از پیروزی از همه نامزدها دعوت نمود تا او را یاری دهند.واعلام کردکه دست برادری و همکاری تمامی نامزدهای حاضر دراین دوره از رقابتهای انتخاباتی در کازرون را به گرمی می فشارم و امیدوارم با پایان رقابت ،رفاقت ها آغاز و تلاش جمعی برای سازندگی این خطه عزیزوخدمت به مردم شریف سرعت بیشتری یابد.

2- شعارهای توخالی: پس از آن که آزادراه شیراز-بوشهر شروع شد نامزد احتمالی داد سخن داد که باید این پروژه بازنگری شود و یا این که پس از شروع راهآهن جنوب و عدم عبور از کازرون باز داد سخن داده شد که ما کاری میکنیم تا راهآهن گلگهر به اهوازاز مسیر فراشبند کازرون بگذرد  بگذرد اما دریغ از .... که بیشتر به شعارهای انتخاباتی میماند تا ....همچنین شعارهایی از جنس شهرستان شدن بعضی بخشها و حتی استان شدن کازرون که باعث بوجود آمدن جوی ملتهب در شهرستان شد. اما ادعاهای توخالی دیگری نیز از مسئولان شهرستانی داریم همچون: ایجاد 650 فرصت شغلی توسط صندوق مهر امام رضا، تلاش برای ثبت بیشاپور در شمار آثار بینالمللی، احیای پریشان، بیمارستان، اصلاح تعرفه برق، ایجاد بیش از 2000فرصت شغلی، درخواست ایجاد فرودگاه در روز قدس، کازرون اولین شهری که تلوزیون دیجیتال در فارس را خواهد داشت در حالی که اکنون بسیاری از شهرستانهای استان از آن برخوردار شدهاند اما کازرون نه، جشنواره گل نرگس، پتروشیمی کازرون و بازگشایی دوباره نماد آن در فرابورس و سقوط ارزش آن در چند روز، ایجاد کمربندهای حفاظتی برای دشت برم که سودی نداشت، ایجاد کمربند محافظتی برای پریشان که باز هم سودی نداشت،

3- پریشان و محیط زیست: دومین مسئلهای که تقریباً تمام سال حول آن صحبت شد مسئله پریشان و محیط زیست به خصوص دشت برم بود.

تازه عید را پشت سر گذاشته بودیم که مرضیه برومند کارگردان خوشنام سینما و تلوزیون دوربین خود را به کازرون آورد تا مجموعه تلوزیونی »آب پریا« را که با موضوع تالابهای ایران میساخت این بار پریشان سازد. فردای آن روز مدیرکل محیط زیست استان نسبت به برداشتهای غیرقانونی از چاههای مجاز اطراف پریشان هشدار داد. این هشدارها در اردبیهشت ماه رنگ دیگری به خود گرفت و عامل اصلی خشکسالی پریشان اعلام شد. 22 اریبهشت گندمی رئیس سازمان جهاد کشاورزی کازرون از برچیده شدن تمام تاسیسات غیرقانونی اطراف پریشان خبر داد. 3 روز بعد، بعد از 3 سال جاده سازی بر پیکر بیجان پریشان متوقف شد. خبر خوشی رسانهها را به وجد آورد:»چشمه شنگ جان گرفت.« 19 خرداد خبر از احیای ماهیهای پریشان و بازگشت گونهها به تالاب شد در حالی که پریشان هنوز خشک است. مشاور ارشد بینالملل حفاظت از تالابها در مرداد گفت که فعالیتهایی برای حفاظت از پریشان انجام دادهایم. و 10 روز بعد پریشان در مسیر خشکی مجدد قرار گرفت. و زنگ خطر پریشان به صدا درآمد. حفاظت آبزیان آن آغاز شد. هنوز مرداد پایان نگرفته بود که خبر از گسترش 50 هکتاری نیزارهای خشکیده داشت. مهر مسئولان به فکر احیا و نجات پریشان افتادند. مدیرکل محیط زیست فارس از اختصاص 50 میلیون مترمکعب آب حق آبه پریشان و بختگان خبر داد. اما این کارها نیز نتیجهای نداشت و آخرین کورسوی امید احیای پریشان که چشمه بنگ بود در نیمه آبان خشکید. 10روز بعد یکی از فعالان محیط زیست در نامه به دادستان خواهان برگزاری دادگاه قتل پریشان شد تا شاید آخرین گام را بردارد. دادستان نیز 8آذر خبر نخستین مرحله طرح کمربند حفاظتی پریشان را اعلام کرد. در حالی اردیبهشت ماه گندمی از جمعآوری تمام تاسیسات غیرقانونی اطراف پریشان داده بود اما دوباره اعلام شد که 73 حلقه چاه غیرمجاز اطراف پریشان بسته شدند. اواخر دی در حالی خبرگزاریها خبر از احیای پریشان دادند که چند روز بعد آن در اتفاقی نادر پریشان خودسوزی کرد. این خبر به سرعت تمام رسانههای کشوری و بینالمللی را پر کرد. مسئولان محیط زیست در صدد جلوگیری از گسترش آن برآمدند اما مردم که برای دیدن این پدیده نادر راهی پریشان شده بودند بدون درک موقعیت خود با روشن کردن آتش باعث بوجود آمدن آتش بر نعش پریشان شدند. حتی زدن کانال نیز نتوانست از خودسوزی پریشان بکاهد. اواسط بهمن با آب دار شدن چشمه رنجان خودسوزی پریشان نیز مهار شد. 10 روز بعد عملیات آبرسانی به پریشان شروع شد. با بارندگی دیگری رودخانه قلعه نارنجی پریشان نیز آبدار شد. بیملاحظگی عدهای از مردم 8 هکتار از پریشان را در آتش سوزاند و رئیس اداره محیط زیست گفت: بارندگیهای اخیر تاثیری در احیای پریشان نداشت.

دشت برم نیز در آذر ماه دچار بحران شد و به سرعت در نیمه آذر کمربند حفاظتی از آن بسته شد. 23 آذر بدترین موقعیت جنگلهای کشور به جنگلهای دشت برم داده شد. دی ماه آفات بر دشت برم حمله کردند. لازم به ذکر است که در ابان با انتشار خبر درختان دشت برم منبع سوخت اهالی طوماری از سوی مردم در اعتراض به تخریب جنگل دشت برم منتشر شد.که در پی آن دفتر منابع جنگلی سازمان جنگلها پرونده تصرفات دشت برم را در دادسرا به جریان انداخت.

در مرداد نیز 11 هکتار از جنگلهای بخش نودان در آتش سوخت.

با این همه 6 بهمن بزرگترین ایستگاه تولید پیاز گل نرگس در کازرون راهاندازی شد. هرچند جشنواره گل نرگس پس چند بار تعویق هیچ گاه برگزار نشد.

4- عزل و نصبها: حوادث سال 89 در مورد عزل و نصب فرماندار کازرون، امسال در استانداری فارس رخ داد. این اتفاقات با استعفای قاسمی، فرماندار شیراز در اردیبهشت شروع شد. ماجرایی که به افشاگریهای او در رسانههای کشور انجامید. استانداری که رفت و استانداری که مردم فارس او را نپذیرفتند و دربهای استانداری را قفل کردند. اعتراضاتی که با آمدن صادق عابدین به عنوان استاندار فارس تمام شد.

اردیبهشت با پایان گرفتن دوره شهرداری تدین، شورای شهر موصلی شهردار بالاده را بی سر و صدای خاصی به شهرداری برگزید.

اواسط اریبهشت بود که در پی عزل بخشدار خشت مردم این شهر اعتراضات خود را بر عزل و نصب بخشداری خشت با تجمع در مقابل بخشداری شروع کردند. این اعتراضات با قفلهای مردمی بر درب بخشداری ادامه پیدا کرد. ائمه جمعه خشت، کازرون و شیراز را به واکنش در مقابل این عمل مسئولان اجرایی استان واداشت. پس از چندین روز قفل بخشداری شکسته شد.

اما ماجرا این جا پایان نگرفت و دهم خرداد مردم بخشدار جدید را از بخشداری بیرون کردند. با انتصاب بخشدار دیگری برای خشت اعتراضات پایان گرفت.

شهریور ماه بود که زمزمههایی مبنی بر تغییر مدیریت سازمان تربیت بدنی کازرون پیچید. این امر با اعتراض بانوان ورزشکار و سپس سایر ورزشکاران با تجمع روبروی فرمانداری به ابقای حسینپور انجامید.

اما در طول سال 90 احد نیاکان رئیس   شورای شهر کازرون واز اعضای فعال این شورااستعفا داد. این استعفا هرچند در آرامش پذیرفته شد اما حواشی خاص خود را داشت. چند ماه بعد نیز بهدخت مصلاییپور یکی دیگر از اعضای شورای شهر استعفا دادوعلیاکبر فرشتهحکمت بعدازماها خلاءایجاد شده وعدم اقدا مات لازم شورا برای جایگزینی علی البدل ،با لاخره بعد ازانعکاس در جرائد واعتراضات مردمی ومسئولان برای بار دوم وارد شورا شدهمچنین هیبتا... بهرامزاده نیز به عنوان عضو علیالبدل دوم به جای خانم مصلاییپور وارد شورا شد. ورود این دو نفر با نامه استانداری و پس از کش و قوسهای زیادی همراه بود.

آبان خبر برکناری رئیسی فرماندار کازرون ،حامیان نماینده را واداشت تا حوادثی از جنس سال گذشته به وجود آورند اعتراضات آنان مبنی بر برکناری فرماندار تنها به لغو جلسه تودیع و معارفه در همان روز انجامید و اندکی بعد مراسم تودیع و معارفه در آرامش برگزار شد و محمدی با سابقه چندین سال فرمانداری ، سکان فرمانداری کازرون را در دست گرفت.

5- تعرفه برق: مسئله تعرفه برق کازرون از جمله مسایلی بود که از ابتدای سال شروع شد و تا روزهای پایانی سال همچنان یکی از خواستههای به حق مردم کازرون بود.با آغاز گرما در خرداد ماه و بالا بودن تعرفه برق، خرسند در خطبههای نمازجمعه خواستار اصلاح آن شد. 24 خرداد دهقان ناصرآبادی تذکری را در این زمینه ایراد کرد. 15 تیر ائمه جمعه شهرستان کازرون در نامهای به وزیر نیرو خواستار اصلاح تعرفه برق شدند. شهر متشنج شد. و اعتراضات مردمی بالا گرفت. 7 مرداد رئیسی فرماندار کازرون بالا بودن تعرفه برق را اجحاف در حق کازرونیها دانست. دو روز بعد وزیر نیرو دستور بررسی ان را صادر کرد. نماینده نیز در نطقهای پیش از دستور خود این مساله را عنوان کرد. امام جمعه از مردم خواست تا صبر و حوصله نمایند تا مسئولین به جد پی گیری نمایند و اعتراضات مردمی کاهش یافت. هرچند با قول مساعد وزیر نیرو تقریباً آرامش به شهر برگشت اما در نیمه بهمن ماه امام جمعه محترم در نمازجمعه خواستار اصلاح تعرفه برق قبل از رسیدن تابستان شد.

6- میراث فرهنگی: میراث فرهنگی ما که نشانه هویت ملی ماست از جمله مسایل بسیار مهمی بود که در طول سال 90 گاه به رسانههای کشوری و بینالمللی نیز کشیده شد.

شاید بتوان گفت که یک و نیم میلیون نفر گردشگری که در عید 90 از کازرون دیدن کردند بیشتر برای دیدن همین میراث فرهنگی بود. اما جای بسی تاسف است که شهر ما با قدمتی اینچنین و با داشتن میراث گرانبهایی چون سرمشهد و بیشاپور به تازگی دارای اداره میراث فرهنگی شده است.

19 اردیبهشت امسال برای دومین بار یک مستند تاریخی در منطقه تاریخی بیشاپور فیلمبرداری شد. مستندی درباره سلمان فارسی.

در زمینه میراث فرهنگی شاید هیچ گونه خبر خوشی نداشتیم دقیقاً همچون محیط زیست که هر چه میشنیدم و میخواندیم خبرهایی منفی بود و تاثرآور. اواسط اردیبهشت خبر رویش درختی بر تاج شاهپور را شنیدم. آن هم نقشی پر ارزش. نقش پیروزی ایرانیان بر امپراطوری رم.

شاید یکی از خبرهای خوش میراث فرهنگی افتتاح سایت این سازمان در کازرون بود که کازرون را وارد عرصه گردشگری مجازی میکرد. در همان روز فرماندار اعلام کرد که 220 اثر تاریخی کازرون در فهرست آثار ملی است. و دو روز بعد یعنی 4 خرداد خبر از تمهیدات لازم برای پیوستن بیشاپور به فهرست آثار جهانی منتشر شد. 19 خرداد 160 میلیون ریال اعتبار برای مرمت چهارطاقی جره بالاده اختصاص داده شد که کار این مرمت شهریور ماه به اتمام رسید. اما در اولین روزهای تابستان خبر تبدیل کاروانسرای کمارج به زمین فوتبال منتشر شد. و باز هم خبر ویرانی یک اثر تاریخی دیگر. قلعه دختر با قدمتی 1700 ساله. شاید انتشار همین اخبار بود که در 25 مرداد 2 میلیارد ریال برای مرمت آثار تاریخی کازرون اختصاص داده شد. اما مثل همیشه معلوم نیست این پولها کجا میرود که یک ماه بعد بزرگترین کتیبه پهلوی جهان یعنی کتیبه کرتیر در مرز نابودی قرار میگیرد و کاروانسرای میان کتل تنها کاروانسرای سنگی ایران در حال تخریب.

اما برای اولین بار در هشتادمین سال ثبت ملی شدن بیشاپور اشیای مکشوفه در آن به نمایش عموم گذاشته میشود.

تابستان در حال پایان است که استاندار کمک 50میلیونی خود را به بیشاپور رسانهای میکند. و در اواسط مهر باردیگر پای باستانشناسان ایتالیایی به بیشاپور باز میشود. در آبان معبد آناهیتا استحکام بخشی میشود. و در آذر خبری که بینالمللی میشود. گرز بهرام شکست ،خبری که رسانههای ملی و بین المللی آن را پوشش میدهند و مسئولان مربوطه به سرعت دست به کار مرمت میشوند. هرچند مرمت به سرعت انجام پذیرفت اما ... اوایل دی مدیرکل میراث فرهنگی میگوید جهت کاوش در بیشاپور هر میزان هزینه لازم باشد را میدهیم. 17 دی برج تنگ مناره نیز در فهرست آثار ملی قرار میگیرد. و بهمن و صدور مجوز حفر چاه در منطقه باستانی سرمشهد. و طرحهای حفاظتی از بیشاپور . و در انتهای سال غار شاپور خبرساز میشود.

7- همایشها: در طول سال 90 همایشهایی برگزار شد که از اهمیت ویژهای برخوردار بودند. که اولین آن برگزاری مسابقات قرآنی پنجگانه استانی در کازرون در اردیبهشت ماه. همایش ستیغ سخن با حضور وزیر ارشاد. اولین همایش سرمایهگذاری که با حاشیههایی زیادی همرا بود. در اردیبهشت حاج کاظم پدیدار مسئول هیئت رزمندگان اسلام کازرون خبر از برگزاری همایش بزرگ سوسنگرد میدهد. فرماندار نیز قول مساعد برای همکاری و آمادهسازی تندیس شهدای کازرونی سوسنگرد میدهد. شهر به همت خانوادههای شهدا مزین به تمثال شهدا میشود. این کار نیز با حواشی زیادی روبرو میشود. عدهای قصد بهرهبرداری از این همت مردمی دارند که با طومار خانوادههای شهدا و انعکاس آن در نشریات نمیتوانند. در چهارم مرداد پدیدار رنجنامه خود را در انتقاد به عدم همکاری فرمانداری و مسئولین شهرستان در برگزاری همایش سوسنگرد منتشر میکند. و بالاخره با همه حواشی که همایش کشوری سوسنگرد دارد این همایش در اواخر آذر برگزار شد. خرسند نیز در خطبههای نمازجمعه خواستار احداث یادمان شهدای کازرونی در سوسنگرد میشود کاری که آیتا... ایمانی در زمانی که امامت جمعه کازرون را داشت میخواست انجام دهد ولی مجالی مناسب نشد . همایش فرهنگ و مدیریت در توسعه پایدار را سازمان جهادکشاورزی برگزار میکند. اما کنفرانس علمی فناوری اطلاعات و جهاد اقتصادی که کنفرانسی علمی و کشوری است توسط مدیریت دانشگاه سلمان فارسی درآن دانشگاه در روز ابتدای تبلیغات انتخاباتی بر گزار شد ولی به علت جو انتخاباتی در حاشیه قرار میگیرد هرچند به صورت بسیار خوبی از آن استقبال شده بود.

8-ورزش: در عرصه ورزش هرچند هندبال کازرون دچار افت و خیزهایی فراوانی گردید. اما در کل ورزش کازرون در طول این سال موفق ظاهر شد.

در ابتدای سال سازمان تربیت بدنی برای رفع مشکلات تیم هندبال 50میلیون تومان به تیم و به هر بازیکن یک سکه میدهد. پس از شکستهای متوالی، تیم هندبال بالاخره در اواسط اردیبهشت میتواند به پیروزی برسد. این پیروزی دردی را از تیم هندبال دوا نمیکند و سرمربی آن خبر از سقوط به دسته اول میدهد. که این امر در آخر اردیبهشت به وقوع میپیوندد. در اوایل مهر بهادر ریاضی سکان هیات هندبال را در دست میگیرد. ریاضی از همان ابتدا سعی دارد تا تیم را به لیگ برتر برگرداند. موانع کار ریاضی را از پای در میآورد و در 15 آذر استعفا میدهد. هرچند پذیرفته نمیشود. شکستها و بداخلاقیهایی که تماشگرنماها دارند بالاخره هندبال را از چند بازی با تماشگر محروم مینماید. ریاضی به استیفای حق تیم دست میزند.  شهرداری نیز به عنوان حامی مالی تیم هندبال وارد گود میشود. و بالاخره تیم کازرون بخشیده میشود. در آخرین ماه سال شاهد دعوت یکی از بازیکنان هندبال کازرون به تیم ملی هستیم.

هنوز نوروز تمام نشده، ووشوکاران کازرون عیدی خوبی به مردم میدهند و در مسابقات استانی، تیم ووشو برادران مقام سوم و تیم ووشوی خواهران مقام اول را کسب مینمایند. ووشوکاران قائمیه در آخر مرداد موفق به کسب 6 مقام اولی در استان فارس میشوند.

فوتبال کازرون که قصد دارد بار دیگر به صحنه بیاید نونهالان خود را تربیت میکند. اما در اولین رویارویی با تیم لار شکست میخورد. اما در مسابقات فوتبال لیگ نوجوانان 6 استان جنوب کشور در 15 اردیبهشت که در کازرون برگزار شد به مقام دوم دست مییابد.

تیم فوتسال دانشگاه آزاد کازرون در اردیبهشت ماه می تواند مقام برتر را در مسابقات فوتسال دانشگاه آزاد منطقه یک کشور کسب نماید.

در رشته بدنسازی نیز پهلوان کازرونی بر سکوی دنیا مینشیند. رشتهای جدید که کمتر به آن توجه میشود.

کاراته به عنوان دومین رشته ررزمی در سال90 دارای درخشش بسیاری خوبی است. هیات کاراته کازرون در 25 اردیبهشت مقام برتر استان را به خود اختصاص میدهد. 24شهریور در مسابقات استانی تیم کاراته فارس بر سکوی نایب قهرمانی میایستد. سال90 مسابقات کاراته کشوری در آبان ماه در کازرون برگزار میشود که به قهرمانی فارس در آن میانجامد.

تیم کنگفوی کازرون نیز در رده نونهالان سوم و در رده بزرگسالان در کشور اول میشود.

9-امنیت: در ابتدای سال سروقد از کاهش 51درصدی جرایم در نوروز خبر میدهد. و یک هفته بعد قاتل سریالی کنارتخته که در سال 89 خبرساز شده بود به دار مجازات آویخته میشود.

همدست او نیز چند روز بعد به چنگال قانون اسیر میشود. در روزهایی ابتدایی رمضان فرد مستی در یکی از خیابانهای مرکزی شهر با عربدهکشی و قتل یک نفر جوناآرامی را در شهر بوجود میآورد. این فرد در همان روز توسط نیروی انتظامی دستگیر میشود. امام جمعه خواهان اعدام آن فرد در همان نقطه میشود. بازداشت شهردار قائمیه با اتهام فساد مالی یکی دیگر از موارد امنیتی بود. اما آن چه که مهم است این که فرمانده انتظامی کازرون از مقام اول کازرون در فارس در موضوع کشف سلاحهای غیرمجاز است.

آبان با خبر قتل دو مرد در کنارتخته که قربانی انتقامجویی پسر جوانی شده بودند شروع شد. قاتل فراری روز بعد دستگیر میشود. هرچند قتل دختر نماینده اسبق کازرون در تهران اتفاق افتاد اما به سرعت به عنوان خبر اول رسانههای کشوری و بینالمللی و مردم کوچه و بازار شهر شد. مراسم او در یکی از مساجد کازرون برگزار شد. قتلی مرموز که هنوز سر به مهر دارد. اواسط اسفند خبر مردی که دایی همسر خود را کشت منتشر شد. و دو روز بعد خبر اعدام قاتل بسیجی شهیدی که سال گذشته در بخش خشت به شهادت رسیده بود.

10-متفرقه: اما مسایلی دیگری هم بود که بنا بر اهمیت آن نمیتوان از آن گذر کرد. یکی زلزلهها ئی بود که در طول سال دست از سر کازرون برنداشتند و تقریباً تمام بخشها غیر از بخش مرکزی را لرزاندند. سد نرگسی که با حضور وزیر نیرو کلنگ آن بر زمین زده شد. دیدار مردم کازرون همگام با مردم فارس با امام خامنهای در اردیبهشت ماه. درگذشت دکتر طاهری، انقلابی معروف کازرون و حاج معنویان از سابقین انقلابیون کازرون. واگذاری زمینهای شهرکهای صنعتی جره بالاده و چنارشاهیجان. قضایای زمین بیمارستان وعدم رفع مشکل آن هنگام  کلنگ زنی که بحمدا لله بعداز ماه ها  گفته شد که رفع مشکل شده است . چاپ سوم کتاب باران و بوران در طول یک سال. این کتاب در تیر در کازرون رونمایی شد و به مباحث دفاع مقدس و به لهجه کازرون نوشته شده است. و پایان سال اعلام شد که این کتاب زیر چاپ چهارم  است. طومار 18 هزار امضایی کازرونی ها به وزیر راه در مورد آزادراه شیراز بوشهر که به هیچ جا نیانجامید. موافقت با پتروشیمی نودان در غیاب پتروشیمی کازرون. سرمازدگی بیسابقه و خسارات زیادی که کشاورزان کازرونی از این سرمازدگی دیدند. افتتاح اولین رصدخانه کازرون پس از قرون متمادی بر روی ساختمانهای جدید دانشگاه سلمان فارسی کازرون. از جمله این موارد بودند.  

انجمنی...
ما را در سایت انجمنی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمدمهدی اسدزاده asadzade بازدید : 320 تاريخ : چهارشنبه 24 اسفند 1390 ساعت: 12:19

خبرنامه