آیا تلوزیون دیجیتال برای ما نیست؟

ساخت وبلاگ
چندین ماه است که تبلیغ گیرندههای دیجیتال را به خصوص از شبکه استانی (شبکه فارس) شاهدیم. از طرفی، بار دیگر نیروی انتظامی مصمم به جمعآوری دیشهای ماهواره گردیده است. 
کاری که سالیان قبل هم انجام شد ولی نافرجام ماند. شاید دلیل آن هم این بود که عدهای، که البته تعدادشان هم کم نیست، از ماهواره صرفاً برای دیدن شبکههای داخلی استفاده میکردند.

چندین ماه است که تبلیغ گیرندههای دیجیتال را به خصوص از شبکه استانی (شبکه فارس) شاهدیم. از طرفی، بار دیگر نیروی انتظامی مصمم به جمعآوری دیشهای ماهواره گردیده است. 
کاری که سالیان قبل هم انجام شد ولی نافرجام ماند. شاید دلیل آن هم این بود که عدهای، که البته تعدادشان هم کم نیست، از ماهواره صرفاً برای دیدن شبکههای داخلی استفاده میکردند.
شبکههای داخلی آنالوگ با کیفیتی بسیار بد، به خصوص در چند سال اخیر، قطعی زیاد، و این که هر شبکه بر روی جهت خاصی است باعث شد که بسیاری از شهروندان با این توجیه به سراغ دیشهای ماهواره بروند. آن هم ابتدا تنها برای دیدن شبکههای داخلی با کیفیت بهتر.
اما اکنون، به خصوص پس از حوادث بعد از انتخابات ریاست جمهوری 88 و جو فتنه، شبکههای ضد انقلاب و بیگانه همچون BBC و VOA و تلوزیون مجاهدین خلق همجهت با شبکههای داخلی باعث شد تا شهروندان آن شبکهها را نیز دریافت کنند. از سویی دیگر شبکه رسانهای صهیونیزم جهت ورود به درون خانهها با تاسیس شبکههای تلوزیونی فارسی وان و من و تو و اکنون زمزمه و ... بر روی همین جهت به درون خانوادهها وارد شده است.
همه اینها صدا و سیما را بر آن داشت تا با دیجیتال کردن شبکههای خود به مبارزه با شبکههای بیگانه و ضد انقلاب برخیزد.
هر چند این مبارزه خیلی دور و خیلی ضعیف و با کیفیت پایین از نظر محتوا و داشتن برنامه صورت گرفته است؛ اما جای بسی امیدواری است. 
آن چه تاسف دوباره شهروندان ما (در استان فارس) را برانگیخته آن است که:
بسیاری از کسانی که از ماهواره استفاده میکردند و حتی کسانی که از ماهواره استفاده نمیکردند با تبلیغ دستگاه گیرنده دیجیتال از سوی صدا و سیما به خصوص صدا و سیمای مرکز فارس (که تنها مخصوص یک شرکت خاص بود) اقدام به خریداری این دستگاهها نمودند. ولی در کمال تعجب مشاهده کردند که این امر هنوز متحقق نشده است.

آنها که از دستگاههای ماهواره استفاده میکردند، و با این امید که شبکههای داخلی دیجیتال شده است، اقدام به جمعآوری دیشها و دستگاههای ماهواره خود نمودند، دوباره آنها را نصب کردند.

این ضربه بزرگی به اعتماد ملی است.

نیروی انتظامی نیز، هم اکنون میتواند کار خود را نافرجام بداند. چرا که در سوی مقابل دستگاههای فرهنگی که بایستی مکمل فعالیتهای نیروی انتظامی باشد، با اقدام ضعیف و دیر خود اقدامات نیروی انتظامی را خنثی میکنند.

در این باره شهرسبز در گفتگویی کوتاه با یکی از مسئولین صدا و سیمای استان فارس علت آن را جویا شد که چرا در حالی که استانهای محروم و ضعیفتر و همجوار با فارس از این امتیاز برخوردارند (همچون استان بوشهر) چرا استان فارس کماکان از این موهبت نبایستی برخوردار شود؟ و جواب شنیدیم که مسئولین برکنار شده استانداری فارس به دلیل اختلافات سیاسی که با مسئولین صدا و سیما داشتهاند از پرداخت بودجه لازم به آن سازمان خودداری کردهاند.

لازم به ذکر است که مقداری از بودجه سازمان صدا و سیمای استانها به حساب استانداری واریز میشود.

انشاءا... که استاندار فعلی در این مورد اقدام لازم را عملی نماید و هرچه زودتر آن را به مرحله اجرا درآورد.

و از استاندار سابق که این چنین کرده است باید پرسید آیا درست است که منافع ملی را با سیاسی بازی عوض نمود؟
 
-----------
 
نظر یکی از خوانندگان محترم این مطلب که بر روی سایت کازرون نما نوشته شده است:
نظرات بینندگان:
خيلي ساده لوحانه است كه جمع آوري ديش هاي ماهواره را كاري فرهنگي بناميم
مگر آن زمان كه ويديو ها را در داخل گوني جابجا ميكردند را فراموش كرديم
چه شد سرنوشت ويديو ها؟؟؟؟
ما نياز به كار فرهنگي داريم نه كار قهري
الله اکبر از این صراحت بیان!!! الله اکبر از این خوش فکری!!! براستی این ضربه بزرگی که در اثر عدم راه اندازی تلویزیون دیجیتال به اعتماد ملی خورده را چگونه می توان جبران کرد؟!؟! امیدوارم که عقلای قوم در زمینۀ جلب اعتماد ضربه خوردۀ مذکور چاره ای بیندیشند!!!
انجمنی...
ما را در سایت انجمنی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمدمهدی اسدزاده asadzade بازدید : 296 تاريخ : شنبه 22 مرداد 1390 ساعت: 23:30

خبرنامه